© Malatya News I Malatya Haber

Rektör Recep Bentli'nin Kuyruk Acısı Varmış!

Malatya'da eğitimden başka her işin konuşulduğu kurum haline getirilen Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve rektörü gerçekleri yazdığımız için rahatsız olup mahkeme yolunu arşınlamaya devam ediyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulduğu günden bu yana Medya Tetikçileri, Siyasetçi ve Cemaatcilerin bir türlü paylaşamadığı kurum hüviyetinden kurtulamadı.

Meşalecilerin kümelendiği yeni merkez haline gelen kurum, maalesef 8. Cumhurbaşkanı merhum hemşehrimiz Turgut Özal’ın kemiklerini sızlatmaya devam ediyor. 

Geçmişte hatırlayacaksınız bir takım medya tetikçileri ve trollerin kuşatması altına gelen ve daha önceden gece yarıları alkol eşliğinde çiğköfte partilerinde kaderi tayin edilen üniversitenin koca şehirde tek savunucusu biz olmuştuk. Herkesin imkansız gözüyle gördüğü Tıp Fakültesini kuran, Sayıştay’ın bile raporlarında yer alan “bu şartlara göre bu muazzam hizmetler şaşırtıcı” ibaresi zar, zor koşullarda ödeneğin bile olmadığı süreçte adeta dişiyle, tırnağıyla çabalayan ve sırf kurucusu olduğu üniversiteye bir hizmet getirebilmek adına bakanlıkların kapısından çıkmayan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a ve eşi Doç Dr. Ercan Karabulut’a yönelik gerek aile, gerekse Meşaleciler tarafından medya tetikçilerine bir takım ödeneklerin ve personel sözlerinin verilmesiyle başlatılan sistematik karalama ve dezenformasyonu ortaya çıkarmış ve bunların maskesini düşürmüştük.  

Gelen rektör Recep Bentli’nin profesörlüğünün bile tartışmalı olduğunu yine LGBT öğretim görevlisinin alınmasını son anda medya grubumuz engellemiş kamuoyu ile paylaşmıştık. 

REKTÖR YARDIMCISI İLHAN ERDEM " REKTÖRÜN SİZE KARŞI KUYRUK ACISI VAR!"

Ortaya çıkardığımız onlarca yanlış ve usulsüz işlerden rahatsız olan Üniversite ve rektör efendi adeta akıl tutulması yaşıyor. Önce haberimizi mahkeme kanalıyla kaldırtıp, kaldırttığı haber için bir de dava açmak gibi akıl tutulmasına girildiğini gülerek izliyoruz.

Geçtiğimiz aylarda bir vesile tanışma imkanı bulduğumuz Rektör Yardımcısı İlhan Erdem "Rektör Hoca'nın size karşı kuyruk acısı var" dediğini de unutmamak gerekir. 

Yahu siz nasıl akademisyensiniz? Önce bir araştırın Erişim Sağlayacıları birliği neden var? Verdiği karara uyan site’ye, yada kuruma ne yapılır ne yapılmaz? Zaten birlik medya kurumunun zarar görmemesi için kurulmuş, “Kaldırman durumunda iyi niyetin için seni mahkeme yada davayla muhatap etmiyoruz.” Diyen kurum. 

Sırf emniyete gidip ifade vermemizi sağlamak için böyle akıldan uzak bezdirme ve caydırma yöntemlerine girmeleri nasıl bir vizyona sahip olduklarını ortaya seriyor. 

Sözde Üniversiteyi ve Rektöre öyle bir zarar vurmuşuz ki, tarifi ve tamiri mümkün olmayan ibaresini geçen avukat’ın derhal bir psikologdan destek almasını öneriyoruz. 

Rektör Bentli’nin galiba ramazanda sigarasızlık kafasına vurmuş, sataşmak için garip dosyaları önümüze çıkarmaya devam ediyor. Hoş akıl hocası Çiğköfteci İsmet ve trol Burhan akıl veriyorsa bundan fazlasını da beklemek hayalcilik olur.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER