© Malatya News I Malatya Haber

Nevzat Öztürk'den Yazıhan'a Dev Bir Proje Daha!

Yaptığı projelerle Malatya'nın en çalışkan ve istikrarlı başkanı gösterilen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, seçim atmosferinde bile bitmek bilmeyen enerjisiyle yatırımlarına ve projelerine devam ediyor. Bazıları laf üretirken Başkan Öztürk icraatlarını yürütüyor.

Malatya'da Tarımın merkezi Yazıhan ilçesinde Besi Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları devam ediyor. 

Yazıhan'ın üretimine ve büyümesine büyük katkı sunacak ve aynı zamanda bin'in üzerinde istihdam sağlayacak olan Tarıma dayalı ihtisas (BESİ) organize sanayi bölgesinin 1. etabının alt yapısı bitmek üzere. 

Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul Kaçmaz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Besi OSB nin Yönetim Kurulu  Üyeleri, Kurum Müdürleri ve Amirleri ,TDİBOSB Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uzmanları ve bu alana yatırım yapacak yatırımcılar bir araya gelerek saha çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN ÖZTÜRK; İSTİHDAMIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk SODES salonunda program ile ilgili bilgiler vererek, " İlçemizde böyle bir hizmetin bir çok işletmenin dahiliyle bin'in üzerinde vatandaşımıza istihdam sunarak işsizliğin önüne geçmesinde önemli bir rol üstlenecektir. Tarımın merkezi Yazıhanımıza ve yatırımcılarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER