© Malatya News I Malatya Haber

İYİ Parti Malatya Teşkilatına Algı Operasyonu Çekiliyor!

Depremle yerle bir olmuş güzelim Memlekette insanlar canının derdine düşmüşken bazıları hala ne ile uğraşıyor inanılır gibi değil. Yazarken bile içimiz acıyor ama kamuoyuna borcumuz doğru bilgi ve doğruları anlatmak.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya İl Başkanlığında yapılan değişikliğin ardından trol ve tetikçilerin saldırısına maruz kalan Malatya İYİ Parti Teşkilatı, algı operasyonuna karşı hukuki hakkını kullandı. 

Önceki gün bir trol site yöneticisi tarafından ortaya dökülen 5-10 kişinin yaptığı basın açıklamasında 300 den partilinin istifa ettiğini duyurmalarının ardından parti’den yalanlama geldi. İYİ Parti Genel Merkezinde yer alan Bulut sistemine göre parti’den istifa edenlerin dijital olarak 8 kişi olduğu görüntülenirken, Malatya İl Başkanlığı bu sayının 35 olduğunu bildirdi. Bu istifalarında deprem nedeniyle Malatya’dan ayrılmak zorunda kalan üyelere ait olduğu gerçeği tüm algıları çürüttü. 

İŞTE 300 KİŞİLİK İSTİFA ORDUSU!

İL BAŞKANLIĞI İHLAS HABER AJANSINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Serdar Yıldız yaptığı yazılı açıklamada “İYİ Parti’de 300 kişi istifa etti” yalan haberi ve dezenformasyonu için savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Ajans da olsa kamuoyunu yalan yanlış bilgilendiremez” dedi. Kimsenin enerjimizi boş yere harcamasına izin vermeden partimizin memleketimizde daha geniş kitlelere tanıtmak adına gece gündüz çalışacağız diyen Yıldız “Eski, yeni hiç fark etmez partimize gönül vermiş herkese çağrımızı yapıyoruz. Gelin temiz bir sayfa açalım hep birlikte memleketimizi bu afetten çıkaralım. Her zamankinden daha çok güç birliğine ihtiyacımız var” dedi.  

İHA MALATYA’DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

İhlas Haber Ajansı Malatya Şubesi başarılı Nihat Abacı yönetiminin ardından eski günlerini mumla arıyor. Cahit Özçelik tarafından yürütülen İHA servisi tüm objektifliğini kaybetmiş, Bu Sabah Cemiyetinin yönetimine girerek adeta haber ajansını trollerin ve tetikçilerin emrine sunmuştur. 
Defalarca abonelik için aramamıza rağmen telefonlarımıza bakılmaması Özçelik’in talimat ve emirle çalıştığının apaçık göstergesidir. Kendisi sırf üyesi olduğu cemiyetten gazeteci bile olmayan şahsın emriyle haber yapmış yayın grubumuzu hedef almıştır. Söz hakkı doğan yayın grubumuzun telefonuna dahi çıkmamıştır. İHA Genel Merkezi’ne Malatya’daki bu usulsüzlükleri şikayet edip tarafsız ve objektif bir ajans hüviyeti alması için elimizden geleni yapacağız. Öte yandan Cahit Özçelik’in bir haber sitesi kurup alttan ajans haberleriyle büyüttüğü ve kısa zaman sonra başkasının adıyla duyuracağı iddiaları dibe vurmuşluğun son göstergesi olarak yorumlanıyor. 

REŞAT ERDOĞAN MİKSER GÖREVİ ÜSTLENMİŞ!

Hemen hemen herkesin mutfağında yer alan karıştırıcı robot olan Mikser görevini üstlenen Reşat Erdoğan’ın Malatya’da ne aradığını ve neyi amaçladığını artık daha iyi anlayabiliyoruz. Önce Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a 1 saat boyunca youtube üzerinde karalama ve hakaret etti. Peşinden İYİ Parti’yi karıştırmaya başladı. Yarın nereyi karıştıracak bilinmez ama artık mikser ünvanı üzerine yapıştı. Şeytan’a ‘Oğlun boş kaldığı zaman ne iş yapar?’ diye sorduklarında ‘Ne yapacak, oduncunun ipini birbirine dolandırır’ yanıtını vermiş. Cebinde nereden geldiği belli olmayan milyonlarla yanına aldığı soytarılarla aklı sıra Malatya’yı karıştıracağını sanıyor.  

İSTİFA EDEN TROLLER SOLUĞU MİKSER ABİSİNİN YANINDA ALIYOR!

Geçtiğimiz gün iflas edip İstanbul’a kaçan tüccar Selahattin Dağıstanlı’nın partiyle uzaktan yakından alakası olmadığını ve rüzgara göre tavır takındığını yazmıştık. Yine şaşırtmadı ve istifasının ardından soluğu mikser abisinin yanında aldı. 

Kaynak: Malatyadan.com 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER