© Malatya News I Malatya Haber

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Yanlışlarla Birlikte!

6 Aylık Çaylak Siyasetçi ve Güney Amerikalıları andıran İsmiyle bilinen İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak amiyane tabirle "Cin olmadan adam çarpmaya başladı"

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, önceki gün basit bir hırsızlık olayını trollerle birlikle büyütüp saldırı ve suikast algısı veren dezenformasyon’un Malatya şubesi halini alan ERTV’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yalan ve Algıdan beslenen birinin aynı şeyleri yapanların yanında yer alması şaşırtmadı. 

Henüz 6 aylık vekil olmasına rağmen siyaseti iyi öğrenen İnanç Hanım’ın bu ziyareti televizyon’a yalakalık olarak yorumlanırken, olayın aslını bilmeden algılara teslim olması ve daha öncede Yönetim Kurulu Başkanları Mehmet Erdoğan’ın oğlu Uğur Erdoğan’ın kokainle yakalanıp tutuklanması gerçeğini bile bile destek vermesi kendisini ve ailesini sevenler tarafından tepki çekti.  

Bu yazılanları okuduğunda muhtemeldir ki “Bilmiyordum, haberim yoktu” şeklinde savunma yapacağını tahmin ettiğimiz İnanç Hanım geçtiğimiz haftalarda yine bir yanlış eyleme imza atarak “Ahde Vefasızlık” örneği gösterdi.

Yıllardır Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışarak ekmek yiyen Çaylak siyasetçi Ölmeztoprak, neredeyse tüm Malatya’nın desteklediği ve sahip çıktığı başarılı belediye başkanı Selahattin Gürkan’a ahde vefasızlık yaparak İHA haber ajansına yalan yanlış paralı haberler yaptırdı.

Mütedeyyin aile olarak bilinen ve Şeyh Torunu olarak bahsedilen Çaylak Siyasetçi galiba Peygamber Efendimizin ahde vefa anlamında sarf ettiği sözü kirlenen zihninde tutamamış. Peygamber Efendimiz (S.A.V): “Kim ahde vefa etmezse, onun da dîni yoktur.” diyor.

BU NE DOYMAZ BİR NEFİSTİR!

Henüz 6 aylık bir vekil olmasına rağmen kalkıp Malatya’da İHA’ya haber yaptıran Çaylak Siyasetçi, Aklı sıra kendi ismini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sürpriz aday olarak geçirdi. Bu hamle AK Parti içerisinde ciddi rahatsızlık doğururken, ortak ve birlikte hareket etme çabasına neşter vurdu. Partiye yakın kaynaklar bu hamleyi siyasi nezaketsizlik olarak yorumladı. 

İşte O Haber

 

MEŞALECİLERLE ORTAK ÇALIŞIYOR!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Ahmet Çakır’ın ardından Selahattin Gürkan’ın gelmesiyle bir türlü yıldızı barışmayan Çaylak Siyasetçi Ölmeztoprak’ın Meşalecilerle birlikte hareket ederek Başkan Gürkan’a hazımsızlık beslediği sürekli dillendirilen iddialar arasında yer alıyordu. Son olarak Milletvekilliği adaylığı süresinde Meşalecilerin ayakçılığını yapan ve Hacı Uğur Polat’ın karakutusu Lütfi İnan’ın sık sık Akçadağ’a giderek destek vermesi Meşale ortaklığını gün yüzüne çıkardı. Zaten Meşalecilerin yayın organı olduğu dönemde Vuslat TV'de program yaptığı da ayrıca bilinen bir gerçek. Yıllardır belediyeleri haraca bağlayan tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz diken örgütle birlikte hareket etmesi kamuoyunca ciddi rahatsızlık oluşturacak. 

MEŞALECİLERİN TEMSİLCİSİ FAHRİ MEMUR ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞTİ!

Meşalecilerin ortaya çıkması anlamında ilk fitili ateşleyen yayın grubumuz grup üyeleri tarafından maddi ve manevi zararlara maruz bırakılmıştı. Son olarak Fahri Memur isimli dernek yöneticisi genel yayın yönetmenimiz Murat Karakoç'u arayıp ölümle tehdit etmişti. 

Kaynak: malatyadan.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER