© Malatya News I Malatya Haber

Fatih Erbakan Malatyaya Oy İstemeye Gelmiş!

Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Malatya, Ankara'dan hizmet ve çözüm beklerken, Malatya'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ters köşe yapıp yine oy istemeye geldiğini itiraf etti. Koyun can derdinde, kasap et derdinde...

6 Şubat Depremlerinin ardından neredeyse 8 ay geçmesine rağmen en büyük hasar alan 3 ilden biri olan Malatya sahipsiz kalmaya devam ediyor. Malatyalılar kime oy verip Ankara’ya yolladıysa bir türlü dertlerine derman bulamamaktan şikayetçi! İktidar olsun, muhalefet olsun hiç birinin umurunda bile değil! Hepsi seçimden seçime takım elbiselerini giyinip vatandaşın gazını alıp yoluna dümenine düşmüş durumdan geri kalmıyor. 

Merhum Refah Partisi Lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, bilindiği üzere AKP ile hiç bir şekilde yan yana olmayacaklarını defalarca belirtmiş hatta “Tabanımızın büyük bir bölümü bunu istemiyor” şeklinde bir açıklamaya imza atan ve son seçimde rant çıkar uğruna Cumhur ittifakına katılan omurgasız siyasetçilerden biri. 

BABASININ KEMİKLERİNİ SIZLATAN YÜZSÜZLÜK!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün Malatya’ya gelerek bir takım temaslarda bulundu. Herkes bir çözüm ışığı, umut ararken, oda tıpkı bazı bakan, milletvekili ve siyasetçi gibi "notlar aldık ileteceğiz" argümanıyla işin içinden sıyrıldı. 

Dikkat çeken önemli noktalardan biri de bir Allah kulunun Genel Başkan’a “Yahu Başkanım nedir Bu Ekonominin hali, her gün zamlarla uyanıyoruz. Kiralar aldı başını gitti. Ev Bulamıyoruz. Gıda’ya erişimimiz kalmadı?" Demedi. 

Yine Asgari ücretin altında kalan aylardır 7 Bin 500 Lira geçinemeyen Emeklinin biri çıkıp “Efendim bu maaşla geçinemiyoruz. Siz Ankara’da, mecliste ne yapıyorsunuz?" Diye sormadı. 

Erbakan, son seçimde yüzde 10 gibi bir oy aldığı için teşekkür edip bu halde perişan olmuş bir şehir ve mağdur insanından mart seçimleri için oy talebinde bulundu. Yahu mübarek bu ne yüzsüzlüktür. Depremde il başkanlığınız iki tas çorba, iki ekmek, iki su dağıtıp sosyal medyalarda şov yaptı diye bu mudur sizin hizmet anlayışınız?  Kaç depremzede ye konteyner yada başka bir yardımda bulundunuz? Kaç mağdur depremzedenin mağduriyetini giderdiniz de utanmadan kalkıp oy isteyebiliyorsunuz.?

Bu vatandaş sizlere hep verdi. Ama siz ne verdiniz? İşin enteresan tarafı siyasetçi vatandaşa dönüp “Allah Yardımcınız Olsun” derken, Vatandaş tüm bitmiş tükenmişliğine rağmen “Buna da şükür” diyor. Madem Allah yardım edecek size ne ihtiyaç var o zaman? Oturup yaradana dua edelim. 

40 BİN OYUN NEREDEYSE TAMAMI TEPKİ OYU!

Yeniden Refah Partisi’nin Malatya’da aldığı oyun neredeyse yüzde 99’u AKP’ye ve vekil listesine tepki amaçlı gelen oylardan oluşuyor. Bunu adeta başarı atfeden parti yönetimi nasıl genel başkan Erbakan’a izah etmişse, Erbakan’ın ayakları yerden kesilmiş koşa koşa Malatya’da soluğu almış.
Öte yandan yerel seçimlerde en sıkıntılı tiplerin Yeniden Refah Partisinden aday olacağı iddiaları daha şimdiden parti içinde kaos ve kavgaların başlanmasına sebebiyet vermiş.   

ŞEVKET KESKİN BİR DOSYA'DA BİZE YOLLASIN

23 Yıllık saltanatının sonuna gelen Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, her ziyaret edene bir dosya uzatıp aman diliyor. Oysa geçtiğimiz günlerde "Ankara'dan gelen kimse bizi adam yerine koyup fikrimizi sormuyor" minvalinde bir sitemde bulunmuştu.  "Bıkmadın mı be başkan? Ne siyasetçilerin sözleri biter ne de senin dosya hazırlaman. İyisi mi bırak bu işi emekliye ayrıl bari yerine gelen genç biri gidip bakanlığın kapısında yatar ve esnafa umut olur.

Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa. Ağalıkla olmuyor bu işler.

Oturduğun yerden trollere ve tetikçi medya'ya harçlıklar verip saltanatını sürdüremezsin bitti artık kabul et. 

Kaynak: malatyadan.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER