© Malatya News I Malatya Haber

Başkan Nevzat Öztürk'ten Köylülere Tapu Müjdesi

Malatya Yazıhan İlçesinde her gün bir müjde her gün bir proje bombası gelmeye devam ediyor.

Yaklaşan 31 Mart Seçimleri öncesi AK Parti Malatya’da sancılı süreci yaşarken, öyle bir ilçe var ki hem oyları artıyor, hem de bomba projeler tek tek açıklanmaya devam ediyor. 

Yazıhan İlçemizden bahsediyoruz. Nevzat Öztürk yönetimindeki belediye her gün daha fazla kitleyi arkasına alarak rekor bir oy sonucu için adeta gece gündüz samimi bir şekilde özverili çalışmalarını sürdürüyor. 

SÜRÜR MAHALLESİNE TAPU MÜJDESİ!

İlçede yıllardır kangren’e dönen sorunların başında gelen mera alanlarına tapu alamadıkları için mahkemelik olunan araziler bilindiği üzere Nevzat Başkan’ın yönetiminde Durucasu Mahallesinde çözüme kavuşturulmuş ve hak sahiplerine tapuları verilmişti. 

Başkan Nevzat Öztürk yaptığı açıklama’da “Sürür Mahalle sakinlerimizin arazilerini mera alanından çıkartıp tapularını hak sahiplerine vereceğiz. Ayrıca Sürür mahallemize Doğalgaz, Alt ve Üst Yapı, Kentsel dönüşüm, Parklar, Halı Saha gibi müjdelerimiz var. Balaban, Eğribük, Sinan, Tecirli ve Sürür mahallelerimizde ring oluşturacak yolcu taşıma araç konusu ve diğer projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Sürür mahalle sakinlerimize yapacağımız projeler ve yatırımlar hayırlı uğurlu olsun.
Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de kalabalığıyla ,coşkusuyla ve kararlılığıyla bizlere büyük destek veren Sürür mahalle Sakinlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

NEVZAT BAŞKAN SANDIKLARI PATLATMAYA KARARLI!

Yazıhan’da nerdeyse her hafta bir proje ve yatırım müjdesi veren belediye başkanı Nevzat Öztürk, her platformda bahsettiği üzere 31 mart seçimlerinde %64 olan oyunu %70’in üzerine çekmekte oldukça kararlı. Yazıhan’da muazzam ilgi ve teveccühe sahip Öztürk’ün bu hedefi imkansız değil. Yazıhan’ın bir çok mahallesine büyük müjdeler hazırlayan Nevzat Öztürk yatırımları yeni dönemde arttıracağını vurguluyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER