© Malatya News I Malatya Haber

Arguvan'da Burak Ateş Rüzgarı Esiyor!

AK Parti Arguvan Belediye Başkan Adayı Burak Ateş, CHP Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın ihmal ettiği ve yeterince hizmet yapamadığı Arguvan için umut oluşturdu.

Hizmet anlamında markalaşan AK Parti belediyeciliğini CHP'nin kalesi olan Arguvan'a taşımakta kararlı olan AK Parti Arguvan Belediye Başkan Adayı Burak Ateş, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Henüz Belediye Başkanı olmadığı halde ilçede yıllardır çözüm bekleyen Alt yapı, kanalizasyon ve bağlantı yolları için çalışmalar yürüten Ateş, Arguvanlıların gözüne ve gönlüne girmeyi başardı. Sosyal medya hesabından getirdiği hizmetleri paylaşan Ateş, seçim için güven aşıladı. Genç, dinamik ve çalışkan biri olan Başkan Adayı Ateş geçtiğimiz günlerde ilçede yapılan törenle seçim startını verdi. Törene AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'in yanısıra partililer katıldı. Başkan Adayı Ateş günün anlam ve önemine binaen Sami Er'e Arguvan Türküleriyle özdeşleşen bağlama hediye etti. 

14 MAYIS'DA CUMHUR İTTİFAKI %20 OY ÇIKARDI!

CHP'nin kalesi olarak görülen Türküler Diyarı Arguvan'da 14 Mayıs seçimlerinde CHP %54 oranı ile 2 bin 900 oy aldı. Cumhur ittifakı bin'e yakın oy çıkardı. AK Parti Adayı Burak Ateş aradaki 2 bin dolayındaki oy farkını kapatarak yıllar sonra Arguvan'ı AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak istiyor. Mevcut belediye başkanı Mehmet Kızıldaş'ı tekrar aday göstermeyen CHP, bilindiği üzere bir takım istifaların ve küskünlüğün oluşmasına sebep olmuştu. Bu karışıklıktan faydalanmak isteyen AK Parti Adayı Burak Ateş "Kavgalı eve kız vermezler" sözüyle deyim yerindeyse ilçenin makus kaderi değiştirmek için 7/24 durmadan çalışmalarını sürdürüyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER