© Malatya News I Malatya Haber

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Kahveci'den Başkan Gürkan'a şok sözler!

Malatya’da siyaset kazanları kaynamaya devam ettikçe her geçen gün enteresan şeyler duymaya, görmeye, paylaşmaya devam ediyoruz. 

3 dönem Battalgazi Belediye Başkanlığı ve 1 dönem Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve hala 31 Mart’a kadar belediye başkanı konumunda olan AK Partili Selahattin Gürkan’a denmeyen kalmadı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın sürekli örnek gösterdiği ve hizmetlerinden övgüyle bahsettiği Gürkan’ın öyle bir ayağı kaydırıldı ki, asrın vefasızlığı yapıldı desek her halde yanlış bir yorum olmaz. Biz AK Parti il teşkilatında bazı kimselerin sevmediğini ve istemediğini sanırken, meğer partinin büyük bölümü Selahattin Başkan karşıtıymış. 

AK PARTİ BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI KAHVECİ; BİZE İLGİ GÖSTERMEDİ!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda bazı milletvekillerine sitem dolu sözler sarf etmiş bunu da kamuoyu ile paylaşmıştık. Başkan Gürkan ile AK Parti arasında sürekli bir duvarın çekilmesi bir takım iç hesapların ve rantların engellenmesiyle oluşmuş olmalı ki partiden seveni neredeyse kalmamış. 

Geçtiğimiz günlerde parti içerisinden kıymetli bir dostumuz AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin Başkan Gürkan için “Aday gösterilmediği iyi oldu. Zaten CHP, MHP’ye gösterdiği ilginin yarısını bize gösterseydi, bizde parti olarak arkasında durur adaylığı için direnirdik” dediğini iddia etti. 

Vefa’nın İstanbul’da bir semt adı olduğunu sanırım bilmeyeniniz yok. İşte siyaset böyle lanet bir şey. Bir ömür 20 yıl vatandaşa harcanan emek, çaba, gayret sonuç sıfır elde var sıfır. Yazık günah yahu! Memleketimizin değerleri bu kadar kolay harcanmamalı. Şayet varsa Selahattin Başkan’ın bir yanlışı açıklayın bizde yazalım ve hesap soralım. Yoksa da saygı duyun, emeğine saygı gösterin. 

20 Kasım 2022 tarihinde İlçe teşkilatını ziyaret eden Selahattin Gürkan için AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci ne söyledi?

Başkan Gürkan’ın ilçe başkanlığına yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “ Her daim başkanımızı yanımızda gördük. Başkanımızın bizlere gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Hem sahada hem Malatya genelinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Ebû Saîd el-Hudrî radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Kıyamet günü her vefâsız kişinin arkasında bir bayrak bulunacak ve vefâsızlığı ölçüsünde o bayrak yükseltilecektir. Bilin ki, vefâsızlık açısından kamu yöneticisinden daha büyük vefâsız yoktur."

(Müslim, Cihâd 15-16. Ayrıca bk. Tirmizî, Fiten 26)

Kaynak: malatyadan.com 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER